Tarta cu ciocolata, capsuni si kiwi

de Deny22 in Dulciuri, 20 Apr 2016 | 2136 vizualizari

 

 
 

 

INGREDIENTE

  • pt aluat tarta
  • 250 gr faina
  • 125 gr unt
  • 1 galbenus
  • un praf sare
  • 40 ml apa rece
pt crema ciocolatata cu lapte - aprox 300 gr smantana lichida capsuni kiwi orice alte fructe doriti gelatina
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ciocolata, capsuni si kiwi:

untul rece se incorporeaza cu faina

se adauga apoi galbenusul, apa si sarea si amestecam

se lasa aluatul la frigider

apoi il intindem in tava si lasam iar la frigider aprox 20 min

punem tava la copt aprox 20 min

preparam crema ; topim la bain marine ciocolata impreuna cu smantana lichida si o turnam in tava cu tarta

lasamla frigider pana se intareste crema

ornam apoi dupa preferinte

daca folositi fructe puneti strat de gelatina peste ele pt a preveni oxidarea

 

 

TIPS-URI

1

untul sa fie foarte gras - 82% si neaparat rece

2

ornati cu fructe sau nuci, fulgi migdale, etc

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ciocolata, capsuni si kiwi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Budinca de gris